Date

06 Apr 2018

event

DANSÉ DANSÉ PRESENTS: ALBUM RELEASE ARP FRIQUE, MIKE BURNS +MORE

artists

- Live: Arp Frique (Rush Hour) - Mike Burns (Supersuite) - VintageVoudou Soundsystem - Qoqonut (Underpants) - Edgar Ramiro (Hot-Mamma-Hot) - Lin Tonic (LOKA) - Kumasi (Dansé Dansé)

genre

Location

Paradiso Noord - Tolhuistuin IJpromenade 2 Amsterdam Netherlands

Price


Comments

HIGHLIFE - AFROBEAT - MAKOSSA - GWO KWA - FUNANÁ -

Na een jaar van omzwervingen en uitstapjes keert Dansé Dansé terug op het oude nest! Er is veel gebeurd maar weinig veranderd. Nog steeds worden we warm van live muziek alvorens het dansen tot in de vroege morgen. De tolhuistuin en ARP FRIQUE maken dit mogelijk voor ons. ‘De band van het moment in een zaal met prachtig geluid’, daar trekken we ons dansé-dansé-recept graag weer voor uit het slop. Met gepast enthousiasme hebben wij een brede selectie gemaakt van lokale, nationale en internationale dj’s waarmee we hopen jullie te verleiden om met ons oude tijden te doen herleven. Verwacht een nacht gevuld met

-BENGA - KWAITO - SOUKOUS - SEMBA - COMPAS -ZOUK -

Arp Frique; geboren in de provincie, opgegroeid in Rotterdam en man van de wereld in Amsterdam. De muzikale invloeden van Arp Frique zijn duidelijk: boogie, afro, disco. De onmiskenbare sound van de Arp synths (denk William Onyeabor) en de stuwende afrobeat van Fela Kuti komen altijd terug. De boogie van Chic le Freak ligt ook op de loer, zonder dat het geforceerd aandoet. Een live set alsof een dj 'm aan elkaar draait, uitgevoerd door een zevenkoppige band met als speciale gasten de Surinaamse funk fluitist Ronald Snijders en de Kaapverdiaan Americo Brito. Tijdens deze avond presenteert Arp Frique zijn debuutalbum.

Meer informatie en tickets via http://paradi.so/DanseDanseArpFrique
Tijden onder voorbehoud

Dit programma is gratis toegankelijk met de Ticket to the Tropics-pas 2018. Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Als je de pas hebt gekocht, krijg je deze binnen 6 werkdagen thuisgestuurd per post. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN Ticket to the Tropics-pas 2018. Voor sommige programma's zijn een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar.
Meer over de Ticket to the Tropics-pas: http://paradi.so/TttTpas

https://www.facebook.com/events/2020491634893867/

http://paradi.so/DanseDanseArpFrique